Vodič kroz svijet životnog osiguranja

ponedjeljak , 09.06.2014.

Prof.Siguro daje vam prva 3 razloga zašto imati životno osiguranje



1.razlog – pametni stavljaju 'na stranu' malo po malo
Gotovo svi današnji milijunaši postali su bogati jer su radili jednu važnu stvar tijekom 20 godina života – štedjeli! Kriza nam pokazuje da tijekom života itekako postoje i dobre i loše godine, stoga je dobro osigurati se na vrijeme. Biti spreman za najteže situacije moguće je samo ako svaki mjesec stavite pomalo ’na stranu' i tako malo po malo dođete do toga da ste a) se osigurali od mogućih neprilika koje vas čekaju, b) uštedjeli znatan novac, koji će vam itekako dobro doći kada bude najgore.

2. razlog – mislite na svoju budućnost i budućnost svoje obitelji
Sigurnost i zaštita najbližih svima nama je na prvom mjestu. Kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj, odaberite policu koja predstavlja optimalna odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Odabirom police životnog osiguranja, birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj, a u „zlatnim godinama“ može Vam omogućiti i dodatan izvor prihoda isplatom osigurane svote te moguće pripisane dobiti. Također, policu možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita.

3. razlog – nesreće se događaju
Životno osiguranje je najbolja financijska pomoć u slučaju nepredviđenih i neželjenih događaja. Nažalost, nesreće se ne događaju drugima, događaju se svima i zato je pametnije uloviti se odmah u koštac sa svojim financijama i planovima, i tako si smanjiti potencijalno velike novčane izdatke.

Idući tjedan potražite nova 3 razloga!

Neka vam najveća briga bude vaša sigurnost i sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih. Zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Za više informacija o Erste osiguranju Vienna Insurance Group d.d. i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr





Oznake: osiguranje, osiguranje djece, životno, život

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.