Život je najbolja nagrada

četvrtak , 26.06.2014.

Vodič kroz svijet životnog osiguranja
Prof.Siguro daje vam zadnja 3 razloga zašto imati životno osiguranje



1. razlog – život je najbolja nagrada
Život je čupav i dlakav, ali i najbolja nagrada za ustrajnost. Nije lako preživjeti sve turbulencije koje nas sustižu, ali biti zdrav, sretan i ispunjen lijepim trenucima, san je svakog čovjeka. Uz današnje mogućnosti i životnog partnera kao što je Erste osiguranje Vienna Insurance Group d.d. mogućnosti životnih nagrada su ogromne. Zgrabite ih za sebe!

2.razlog – čestitka samome sebi
Osigurali ste se? Pitate se što još možete napraviti za sebe? Za početak, čestitajte si jer ste ponosni vlasnik police koju ima gotovo svaki stanovnik razvijene zemlje svijeta. Zatim razmislite o dodatnim policama i novim štednjama, jer ćete se tako još više približiti mudrim ulagačima. Pametni biraju sigurnost i dobitak, a to sigurno želite za sebe, zar ne?

3. razlog – miran san je najbolji san
Sigurno ste čitali o uspješnim poduzetnicima koji nemaju dugova i uvijek su u plusu. Možda su ti ljudi mogli ući u riskantne kredite i ne isplaćivati plaće, ali to nisu činili i danas spavaju mirno, u blagostanju i miru. Miran san, bez ikakvih briga, problema i zabrinutosti za budućnost, najbolja je moguća vrsta sna. Potrudite se da i vaš bude takav.

Pročitajte prva, druga i nova 3 razloga, zašto imati životno osiguranje!

Neka vam najveća briga bude vlastita sigurnost i sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih. Zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Za više informacija o Erste osiguranju Vienna Insurance Group d.d. i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr







Oznake: osiguranje, osiguranje djece, život, životno osiguranje, osiguranje života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.