Kako postati druželjubiva osoba?

petak , 11.07.2014.

Tajne uspjeha prof.Sigura
Kako postati druželjubiva osoba?



Sigurno ste se već puno puta uvjerili kako su prijatelji najveće blago u životu, a što činite da imate više pravih, pozitivnih prijatelja? Probajte provjerene taktike prof.Sigura!

1. Nemojte nikoga kritizirati, osuđivati ili žaliti.
2. Pokažite drugim ljudima iskrenu zahvalnost.
3. Budite dobre želje u drugim ljudima.
4. Budite istinski zainteresirani za druge ljude i njihove životne priče.
5. Budite dobar slušatelj. Potaknite druge da govore o sebi.
6. Razgovarajte o interesima drugih ljudi.

Recept koji djeluje je ovaj: gornjih 6 stavki ubacite u svoj svakodnevni život i pokušajte što više biti osoba koja radi sve navedeno, a manje ona koja to nikada ne radi. Vaš će se društveni život promijeniti za 360 stupnjeva i najvažnije od svega – vi ćete postati epicentar dobroga i osoba s kojom će svi željeti biti prijatelji.
A na putu do toga da postanete iznimno draga i druželjubiva osoba, neka vam najveća briga uvijek bude vlastita sigurnost i sigurnost najbližih. Zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police životnog osiguranja.
Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Informirajte se još danas o vašem životnom osiguranju, posjetite www.erste-osiguranje.hr




Oznake: život, osiguranje, osiguranje djece, osiguranje života, životno osiguranje, sreća, ljubav, financije, novac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.