Imam policu životnog osiguranja. Zašto ugovoriti i dopunsko osiguranje?

četvrtak , 28.08.2014.

Pitanja čitatelja, odgovara prof.Siguro
Imam policu životnog osiguranja. Zašto ugovoriti i dopunsko osiguranje?



U suradnji s profesorom Sigurom, stručnjakom iz područja životnog osiguranja, doznali smo odgovore na pitanja koja zanimaju veliki broj čitatelja ovoga bloga.

Krešo, Osijek: Zašto ugovoriti dopunsko osiguranje, ako već imam policu životnog osiguranja?
Prof.Siguro: Odlično je što imate ugovoreno životno osiguranje za sebe i svoju obitelj. Jednako tako dobro bi bilo da ugovorite i dopunsko osiguranje, koje vam pruža dodatnu zaštitu. Uz malo povećanje premije, možete dobiti jednu višu razinu osigurateljne zaštite:
- za slučaj smrti kao posljedice nesretnog slučaja, isplatu dvostruke svote osiguranja
- za slučaj smrti uslijed prometne nezgode kao posljedice nesretnog slučaja, isplatu trostruke osigurane svote
- za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, isplatu dodatnih novčanih sredstava
- za slučaj operacija, isplatu dodatnih novčanih sredstava
Život je prepun nepredvidljivih situacija, opasnosti, krivih odluka koje mogu utjecati na ostatak vašeg života...Zaštitite sebe i svoju obitelj

Kako je svakom čovjeku najveća briga sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih, ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Za više informacija o Erste osiguranju Vienna Insurance Group d.d. i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr


Oznake: osiguranje, život, obitelj, Erste osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.