3 savjeta za dug i sretan život, koja možete primijeniti odmah danas

subota , 06.09.2014.

Savjeti profesora Sigura



1. Biti savjesniji? Itekako!
Jedan od ključnih sastojaka za dug i sretan život je savjesno ponašanje. Što to točno znači? Prije svega, dokazano je kako racionalno trošenje zarađenog novca itekako dugoročno utječe na sreću i unutarnji mir. Stoga napravite plan, počnite popisivati gdje i kako trošite novac i svako nepotrebno 'curenje' trenutno prekinite i usmjerite na štednju, budućnost i važne egzistencijalne planove

2. Živcirajte se u pola manje
Koliko dugo ćete živjeti zavisi i o vašem psihičkom miru. Manje izlaganje stresu dokazano produžuje životni vijek. Ne možemo utjecati na sve životne situacije u kojima se nalazimo ali možemo njima pristupati smireno ne dopuštajući da stvari na koje ne možemo utjecati imaju preveliki odraz na naš svakodnevni mir i sreću.

3. Prestanite se bojati najgoreg
Većina ljudi povremeno ima crne misli i brige o različitim teškim stvarima i situacijama. Ono što danas možete napraviti je raditi na promjeni takvog načina gledanja na život. Ono što danas možete napraviti je ne brinuti se previše o budućnosti i prepustiti brigu drugima. Neka se Erste osiguranje Vienna Insurance Group d.d. (dalje u tekstu Erste osiguranje) pobrine za vaše bližnje u teškim trenucima, a vi se slobodno prepustite pozitivnim mislima.

U najtežim trenucima, kada izgubimo dragu osobu, suočavamo se s nenadoknadivim gubitkom i tugom. Nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima i financijskim izdacima. Osim izraza utjehe i sućuti prijatelja i bližnjih, potporu vam može pružiti i Erste osiguranje. Kako biste svojim najdražima olakšali prevladavanje teških trenutaka u budućnosti, ugovorite doživotno osiguranje SeniorPlan, osiguranje s višekratnim plaćanjem premije.
Doznajte više na www.erste-osiguranje.hr







Oznake: život, osiguranje, sreća, Erste osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.