Kako privući novac u svoj život? Svaki tjedan 3 nova savjeta

utorak , 13.01.2015.

prof.Siguro savjetuje vas o NOVCU



Oduvijek znate da je novac energija te da svatko može manifestirati onoliko obilja koliko mu je potrebno, ako dovoljno snažno vjeruje u to. U tom slučaju, svidjet će vam se savjeti koje prof.Siguro ima za vas!

1. Prema starom vjerovanju, ako plaću ostavite 1 dan na računu, počet ćete dobivati više novaca. Dakle, pokušajte nakon što vam stigne uplata, ostaviti dobiveni novac 24sata na računu.
2. Štedite već dugo za nešto posebno? Fokusirajte se još više na tu veliku želju i radite svaki dan na njoj, dok je ne ispunite. Primjerice, ako želite kupiti novi automobil, disciplinirajte se maksimalno i planirajte u malim koracima.
3. Kupite još danas nešto što si već oduvijek želite i nešto što će vas istinski usrećiti. Na taj ćete način poručiti svemiru i samome sebi da zaslužujete najbolje za sebe i svoju obitelj.

A kako izbjeći neugodna financijska iznenađenja i planirati unaprijed?

Želite li svojoj obitelji pružiti zaštitu i sigurnost te omogućiti financijsku sigurnost u slučaju najgoreg, polica životnog osiguranja sRiziko mudar je izbor. Nitko ne zna što nam donosi budućnost ali ugovaranjem police sRiziko možemo biti sigurni da će naša obitelj biti zaštićena i financijski sigurna, u slučaju da nam se dogodi ono najgore.

sRiziko životno je osiguranje za slučaj smrti uz višekratnu uplatu, a kao dodatni instrument zaštite nudi primjerice dopunsko osiguranje za slučaj smrti, dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, a koje uključuje trajni invaliditet uslijed nezgode i dnevnu naknadu za boravak u bolnici te dopunsko osiguranje za slučaj operacija (pokriveno više od 900 operacija). Informirajte se odmah na www.erste-osiguranje.hr




Oznake: osiguranje, život, osiguranja, djeca, novac, profit, Zdravlje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.