Kako privući NOVAC u život? Pročitajte 3 nova savjeta!

ponedjeljak , 26.01.2015.

prof.Siguro savjetuje vas o NOVCU



Oduvijek znate da je novac dobra energija koja svakom marljivom čovjeku pristiže u život. U tom slučaju, svidjet će vam se savjeti koje prof.Siguro ima za vas!
1. Započnite još danas štedjeti za nešto što će vam stvarati novac, primjerice životno osiguranje ili oročenu štednju. Novac se 'lijepi' na novac, stara je uzrečica. Držite je se!
2. Napravite dobro djelo. Nađite osobu ili obitelj kojoj treba pomoć i donirajte nesebično koju kunu, poklon paket ili stari frižider, jer ionako uskoro kupujete novi.
3. Potrošite i zadnju kunu da biste pomogli prijatelju, počastili i proslijedili novac dalje. Novac je doista jedna predivna energija i uvijek će vam se vraćati u život ako ga nesebično dajete drugim ljudima.

A kako izbjeći neugodna financijska iznenađenja i planirati unaprijed?
Želite li svojoj obitelji pružiti zaštitu i sigurnost te omogućiti financijsku sigurnost u slučaju najgoreg, polica životnog osiguranja sRiziko mudar je izbor. Nitko ne zna što nam donosi budućnost ali ugovaranjem police sRiziko možemo biti sigurni da će naša obitelj biti zaštićena i financijski sigurna, u slučaju da nam se dogodi ono najgore.
sRiziko životno je osiguranje za slučaj smrti uz višekratnu uplatu, a kao dodatni instrument zaštite nudi primjerice dopunsko osiguranje za slučaj smrti, dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, a koje uključuje trajni invaliditet uslijed nezgode i dnevnu naknadu za boravak u bolnici te dopunsko osiguranje za slučaj operacija (pokriveno više od 900 operacija). Informirajte se odmah na www.erste-osiguranje.hr



Oznake: osiguranje, osiguranje djece, život, sreća, novac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.