Kako privući NOVAC u život? Nova 3 odlična savjeta!

petak , 30.01.2015.

prof.Siguro savjetuje vas o NOVCU



Kako privući NOVAC u život? Nova 3 odlična savjeta!

Oduvijek znate da je novac nešto što će vam uvijek pristizati u život, baš onoliko koliko trebate i više? U tom slučaju, svidjet će vam se savjeti koje prof.Siguro ima za vas!

1.Obratite pažnju na to jesu li vam novčanice uredno složene u novčaniku ili su samo smotane i nagurane u džep. Pospremite nered u svom novčaniku i torbi i počnite se odnositi prema novcu kao prema vrijednom predmetu. Nakon toga, pristizat će vam u život sve više.
2.U posebnu škrinjicu stavljajte sve vama vrijedne i dragocjene stvari i otvarajte ih svako malo, kako biste se motivirali na nove aktivnosti, zadatke i poslovne misije, koje će vam donijeti novac.
3.Svakoga dana odvojite 10 kuna na posebno mjesto, primjerice kasicu prasicu, na koju zalijepite fotografiju onoga što želite kupiti. Izrežite iz novina fotografiju štednjaka o kojem sanjate ili sprave za vježbanje i budite disciplinirani.

A kako izbjeći neugodna financijska iznenađenja i planirati unaprijed?

Želite li svojoj obitelji pružiti zaštitu i sigurnost te omogućiti financijsku sigurnost u slučaju najgoreg, polica životnog osiguranja sRiziko mudar je izbor. Nitko ne zna što nam donosi budućnost ali ugovaranjem police sRiziko možemo biti sigurni da će naša obitelj biti zaštićena i financijski sigurna, u slučaju da nam se dogodi ono najgore.

sRiziko životno je osiguranje za slučaj smrti uz višekratnu uplatu, a kao dodatni instrument zaštite nudi primjerice dopunsko osiguranje za slučaj smrti, dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, a koje uključuje trajni invaliditet uslijed nezgode i dnevnu naknadu za boravak u bolnici te dopunsko osiguranje za slučaj operacija (pokriveno više od 900 operacija)! Informirajte se odmah na www.erste-osiguranje.hr


Oznake: osiguranje, život, novac, financije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.