Kako privući NOVAC u život? 6 novih savjeta koja ne smijete propustiti!

ponedjeljak , 02.02.2015.

prof.Siguro savjetuje vas o NOVCU



Oduvijek znate da je novac vrlo moćno oruđe kojim možete pokrenuti mnogo toga dobroga? U tom slučaju, svidjet će vam se savjeti koje prof.Siguro ima za vas!

1.Najbolji prijatelj ili rođak već dugo želi kupiti neku posebnu sitnicu i nikako ne uspijeva? Kupite mu/njoj je, usrećite nekog sebi važnog i vratit će vam se višestruko.
2.Popravite sve stvari koje su slomljene u svom domu. Ne ostavljajte neriješene probleme u kući, uvijek se trudite staviti ih na pravo mjesto.
3.Ako odbijate baviti se novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga bilježite troškove, račune plaćajte na vrijeme i budite itekako odgovorni.
4.Budite zahvalni na onome što imate. Što više cijenite stvari koje imate, iako i jako male, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.
5.Živite darežljivo. Novac formira zasebnu energiju i treba se kretati kroz vaš život, stoga novac morate davati da bi vam pristizao.
6.Riskirajte, ohrabrite se još danas učiniti nešto veliko i značajno!

A kako izbjeći neugodna financijska iznenađenja i planirati unaprijed?

Želite li svojoj obitelji pružiti zaštitu i sigurnost te omogućiti financijsku sigurnost u slučaju najgoreg, polica životnog osiguranja sRiziko mudar je izbor. Nitko ne zna što nam donosi budućnost ali ugovaranjem police sRiziko možemo biti sigurni da će naša obitelj biti zaštićena i financijski sigurna, u slučaju da nam se dogodi ono najgore.

sRiziko životno je osiguranje za slučaj smrti uz višekratnu uplatu, a kao dodatni instrument zaštite nudi primjerice dopunsko osiguranje za slučaj smrti, dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, a koje uključuje trajni invaliditet uslijed nezgode i dnevnu naknadu za boravak u bolnici te dopunsko osiguranje za slučaj operacija (pokriveno više od 900 operacija) Informirajte se odmah na www.erste-osiguranje.hr


Oznake: financije, novac, osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.