Jeste li spremni za piknik?

petak , 10.04.2015.

Profesor Siguro želi vam predivno proljeće
Jeste li spremni za piknik?



"Jeee, idemo na piknik, idemo na piknik!", cvrkuću djeca u isti glas, čim roditelji spomenu odlazak na izlet u prirodu. No, što je sve potrebno za dobar piknik? Ne previše: deka, košara s hranom i pićem, lopta i puno dobre volje. Lijepo vrijeme najavljuje se već dugo, stoga isplanirajte izlete što je prije moguće...napunit ćete baterije i oduševiti svoje najmlađe!
Na umu imajte uvijek i sigurnost svoje djece, pa ne zaboravite ponijeti sprej protiv insekata, nekoliko flastera za moguću nezgodu kao i sredstvo za dezinficiranje. Boravak u prirodi iznimno je zdrav, zabavan i poučan, zato vam ovoga proljeća želimo puno puno dobrog vremena i sunca. Pružite svojoj obitelji nezaboravne dane, it's time for piknik :)

A što je s osiguranjem?
sKoki je mješovito životno osiguranje sa štednom komponentom čija je namjena olakšati djeci prve samostalne financijske korake u životu te im pružiti sigurnost i zaštitu u trenucima kada im je to najpotrebnije. Kako biste svojem djetetu omogućili zaštitu i u slučaju nepredvidivih životnih situacija, uz policu osiguranja za djecu sKoki potrebno je ugovoriti jedno ili oba dopunska osiguranja: dopunsko osiguranje djeteta za slučaj nastanka teške bolesti ili dopunsko osiguranje djeteta od nesretnog slučaja (nezgode) koje uključuje: 1. isplatu osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili djelomičnog trajnog invaliditeta, 2.isplatu u iznosu 250,00 EUR za prijelom kostiju i 3. isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici

sKoki glavna obilježja
Premiju možete plaćati višekratno: godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, a trajanje osiguranja je minimalno 4 godine, uz uvjet isteka osiguranja između djetetove 17. i 25. godine života. Odlična pogodnost je i ova: ako vaši mališani završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom bit će nagrađeni jednokratnom isplatom u iznosu 5% osigurane svote!

Neka sKoki skače paralelno uz vaše dijete!
sigurna budućnost vašeg djeteta






Oznake: djeca, sigurnost, osiguranje, život

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.