Prepoznajte simptome srčanog udara kod žena!

petak , 17.07.2015.

Profesor Siguro - vaš prijatelj za zdravlje

Prepoznajte simptome srčanog udara kod žena!



Sigurno ste već puno puta čuli kako je srčani udar tihi ubojica, koji dolazi odjednom i zbog godina nezdravog načina života. Koliko tjedno vježbate, kako se hranite, jedete li kuhano i krećete li se dovoljno na svježem zraku? Brojni stručnjaci upozoravaju kako je simptome srčanog udara moguće prepoznati na vrijeme i sačuvati si život.
Drage žene, ako imate simptome

1. kratkog daha
2. osjećate mučnine
3. i čeljust vam često bude bolna,

vrijeme je da odete liječniku i zatražite EKG. Reagirajte na vrijeme i brinite za sebe i svoj život. Svakako razgovarajte i sa svojom mamom, bakom i prijateljicama o ovim simptomima srčanog udara.
sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja uz mogućnost odabira različitog odnosa osigurane svote za slučaj smrti u odnosu na osiguranu svotu za slučaj doživljenja. Osigurana svota za slučaj smrti može biti jednaka ili dvostruka u odnosu na osiguranu svotu za slučaj doživljenja.
Premiju možete uplaćivati višekratno - godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno. Za slučaj doživljenja i smrti, isplaćuje vam se osigurana svota i do tada pripisana dobit, a ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita. Jedno od obilježja ovog proizvoda je isplata dvostruke osigurane svote za slučaj smrti kao posljedice srčanog ili moždanog ako osiguranik nije prebolio srčani ili moždani udar u razdoblju koje prethodi sklapanju osiguranja te ako je osiguranik mlađi od 70 godina na datum isteka osiguranja.

Posebna pogodnost Erste osiguranja je i isplata 3% od osigurane svote za rođenje vašeg djeteta, isplata 6% osigurane svote za rođenje blizanaca te trajno oslobađanje od plaćanja premije u slučaju invaliditeta većeg od 80%, kao posljedice nesretnog slučaja. Za dodatnu sigurnost kombinirajte sAktiv Premium i dopunsko osiguranje, brinite za sebe i informirajte se još danas na www.erste-osiguranje.hr



Oznake: srčani, srce, žene, Zdravlje, osiguranje, životno osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.