Morate odmah početi misliti na sebe

petak , 13.06.2014.

Prof.Siguro daje vam druga 3 razloga zašto imati životno osiguranje



1. razlog – vrijeme vam može biti prijatelj
Iako se čini da 100 ili 200 kn možda nije puno, pa te iznose radije potrošite na sitnice, razmišljate krivo! Ulažete li taj novac tijekom idućih 20 do 30 godina, vrijeme postaje vaš najbolji prijatelj, jer radi za vas. Uz to što vas štiti od opasnosti, daje vam nadu da starost neće biti crna (kao što mediji pišu) i da će vaši zadnji trenuci, biti sretni trenuci u životu

2. razlog – što više riskirate, to vam veća zaštita treba
Kakav je posao koji radite? Vozite li se puno? Putujete li često van zemlje? Jeste li kreditno opterećeni? Jeste li dobrog zdravlja? Kakvog su zdravlja vaš partner, partnerica, roditelji, djeca? Uplaćuje li vam poslodavac doprinose? Bojite li se bolesti u budućnosti? Uvijek imajte na umu, što više riskirate sada, to vam veća zaštita treba u budućnosti. A budućnost kreirate danas.

3. razlog – morate odmah početi misliti na sebe
Po isteku police, odnosno doživljenju, ono će postati važan dodatak vašoj mirovini. Ako se sami ne pobrinete još DANAS za sebe, nitko to neće učiniti za vas.

Pročitajte prva 3 razloga, zašto imati životno osiguranje!

Neka vam najveća briga bude vaša sigurnost i sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih. Zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police Erste životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Za više informacija o Erste osiguranju Vienna Insurance Group d.d. i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr




Oznake: osiguranje, osiguranje djece, osiguranje život, život, sigurnost, obitelj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.