Vaša djeca mogu imati puno bolji start od vas

subota , 21.06.2014.

Vodič kroz svijet životnog osiguranja
Prof.Siguro daje vam nova 3 razloga zašto imati životno osiguranje



1. razlog – vaša djeca mogu imati puno bolji start od vas
Kada razmišljate o svojoj djeci, sigurno im na prvome mjestu želite sigurnost i zdravlje. A kada ste to osigurali, razmišljate i o tome kako im omogućiti bolji start u životu. Prije svega, da žive bolje, kvalitetnije, ambicioznije....od vas. Dajte im sigurnost. Novac od životnog osiguranja možete upotrijebiti za puno toga: školovanje vaše djece, rješenje stambenog pitanja, vjenčanje...odluka je na njima i vama.

2. razlog – kada ste u Rimu, ponašajte se kao Rimljanin
Poznata je izreka, kada smo u Rimu, ponašajmo se kao Rimljani. A istu izreku možemo primijeniti i na životne okolnosti. Danas imate novaca, sutra ćete ga možda imati manje, danas ste zdravi, sutra tko zna. Nepredviđene situacije događaju se neprestano i zato je dobro napraviti vlastitu policu životnog osiguranja, koju ćete prilagođavati svojim trenutnim okolnostima. Kroz život, možete smanjivati premiju što će rezultirati smanjenjem osigurane svote ili možete produljiti trajanje osiguranja kako biste smanjili iznos premije koju morate plaćati uz zadržanje iste osigurane svote.

3. razlog – možete očuvati vrijednost svojih ulaganja
Budući da se ugovori o osiguranju života ugovaraju na dulje vremensko razdoblje, postoji rizik da po isteku osiguranja ili po nastupu smrti osiguranika, vrijednost novca koji bi trebao biti isplaćen ne odgovara vrijednosti koju je imao u vrijeme sklapanja ugovora, Stoga ugovaratelj osiguranja može ugovoriti indeksaciju, odnosno uvećanje premije osiguranja svake osigurateljne godine za određeni postotak.

Pročitajte prva i druga 3 razloga, zašto imati životno osiguranje!

Neka vam najveća briga bude vlastita sigurnost i sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih. Zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Za više informacija o Erste osiguranju Vienna Insurance Group d.d. i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr



Oznake: osiguranje, osiguranje života, život

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.